DanishDutchEnglishGerman

Kattholt - Glamping

Stedet for kreative typer med hang til det skæve og uperfekte.

Kattholt glamping

”Simple living” i de smukkeste naturomgivelser, med rigt dyreliv og den betagende Nørreådal som baggrunds billede.

Der er en specielle atmosfære – stemning på Kattholt. Roen samt omgivelserne er ren balsam for sjælen – som de fleste beskrever efter deres besøg hos os.

Hver en lille detalje på Kattholt er der kræst for. Alt er tegnet, formet og bygget af Lars & jeg samt venner af huset der kom forbi. 

Vi har højt til himlen så der er plads til skæve tanker og vi bestræber os på at gøre det uperfekte perfekt.

Vi har lavet bæredygtige overnatningsmuligheder med komfort, æstetik og funktionalitet, slukket for strømmen, givet naturen plads og givet jer alle muligheder for at koble ud fra hverdagens ræs.

”Glæd jer til jeres micro-eventyr hos os – vi ses ” 

Mulle, Lars & ungerne

Hvad betyder glamping?

Glamping er en fed mulighed for at overnatte på nye måder i naturen. Man kombinerer friluftslivet med et strejf af luksus og glamour. Hvis det ikke er afprøvet – så kom afsted.

HOUSE
ON WHEELS

Fra 790,-

Bo i vores skønne vogn på hjul og oplev, hvordan du nærmest sover i træerne og har den mest fantastiske udsigt – døgnet rundt! Her oplever du naturen på tætteste hold selv hvis du er indenfor, da nærmest hele forsiden af hytten består af store panoramavinduer.

Hopper du ud på terrassen, lander du lige midt i naturen. Nørreådalen løber foran dig, marker i flor, den gamle jernbane sti og moreltræerne som naturens parasol der omkranser dig.

Det perfekte get away til tosomhed. Det er holdt simpelt, lækkert og hyggeligt, så stedets smukke udsigt virkelig kommer til sin ret.

Se glamping muligheder

FOREST CABIN WITH A VIEW

Fra 850,-

Gå på toppen af Kattholt og lad naturen kramme dig, indtil du mærker kroppen slappe helt af. Med en fantastisk udsigt over Nørreådalen, simple living & ro kan du kun nyde nuet.

Nyd terrassen, få luft helt ned i lungerne, oplev det speciel lys der falder ned gennem ådalen, oplev mørket og en stjernehimmel, prøv vores eventyr sti som tager dig med rundt på vores grund, spring på en SUP tur på åen, lav mad over bål ved bålstedet samtidig med du snitter din egen kop med køb af Kattholt Wood snittekittet eller regner det så gå ned i galleriet, shop lidt eller køb take away keramik kit og mal i hytten mens du hører på regnen.

Der er ingen strøm eller varme i hytten kun solens stråler som plejer at være riglig. Der er fælles køkken facilitetter samt bad og toilet kun 60-70m fra hytten. 

Vi glæder os til at have jer på besøg i Forest Cabin with a view på Kattholt.

Keramik intro
drejekursus
2 PERS.

med overnatning 2500,-for 2 per.

Unik mulighed for at komme afsted på et GET AWAY med tosomheden i øje, samtidig med i kobler et Demi Moore & Patrick Swayze “GOOST” øjeblik til overnatningen, når i sammen får undervisning i det at dreje ler.

Efter ankomst modtager i 2,5 times undervisning i de basic greb det kræver for at dreje, herefter er der fri afbenyttelse af værkstedet som man bor lige ovenpå med udsigt over Nørreådalen.

Vi har skabt rammerne til en fed og anderledes måde at være sammen på som par. 

"IN THE WOODS" CABIN READY SEASON 2023

Fra 1050,-

GLAMPING FOR FAMILIEN

Vi er i fuld gang med at bygge den nye hytte, til alle jer dejlige familier som lader jeres unger opleve det simple, naturen og nærvær. 

Vi er så spændte på modtagelsen, da mange har grædt over nedtagelse af the Woodhouse grundet alderdom, men dette er jeres nye GO TO PLACE. 

Vi glæder os til sæsonen 2023….. stay tuned 

NEW SPOT- 2023

Vi HÅBER AT KUNNE HAVE ENDNU EN SUPER UNIK GLAMPING MULIG FOR 2 KLAR TIL SÆSON 2023.

ALT LAVES AF LARS & JEG SÅ DERFOR GÅR DET IKKE ALTID SOM HÅBET TIDSMÆSSIGT, MEN VI HÅBER DER ER EN LÆKKERHED MERE AT VISE FREM TIL DEN TID. 

Følg os på instagram #kattholtdk

Glamping på Kattholt

Vi passer på naturen og tænker bæredygtighed ind i alt hvad vi laver. De forskellige glamping vogne er alle bygget af os selv med primær genbrug og upcycling materialer med forkædelse for detaljen og funktionel indretning.

Det er simple living hvor vi skære ind til marven af hvad vi egentlig har behov for ud over fantastiske omgivelser, dejlige mennesker og optankning af ro, smil og energi.

Vi glæder os til se jer på jeres microeventyr på Kattholt

Lækkerier fra gæsterne

Hvem er Kattholt

Kattholt blev til da vi i 2015 faldt over stedet.

Denne perle er skabt og nusset om af vores lille kerne, alle tiltag og fede ideer er ført til livs af egne kræfter.

Navnet Kattholt opstod efter nogle år, primært grundet vores mellemste drengs opfindsomhed/ballade og de situationer det medførte, som kunne have vundet ham rollen som Emilie fra Lønneberg,

Vi håber i nyder og respektere de omgivelser vi har skabt og får en på opleveren mens i er hos os.

Knus

Mulle, Lars & unger

Find dit næste micro eventyr

Scroll to Top

SKYLIGHT - GARDEN VIEW 2 PERS.

Normal Booking

Normal booking er ude for ferie perioder ned til én dag af gangen.

Booking i ferier

Ferie booking er i ugerne: 26-34 med minimum 3 dages booking.
Spar 10%